Фактичні показники генерації сонячних електростанцій під «Зелений тариф» за листопад 2018 року

Фактичні показники генерації сонячних електростанцій під «Зелений тариф» за листопад 2018 року

Останній місяць осені видався доволі прохолодним і змусив багатьох власників приватних будинків по «новому» подивитися на нові ціни на газ для населення.  В плані сонячної активності світлові дні стають все коротшими та більш похмурними. Підсумовуючи результати роботи сонячних електростанцій за листопад 2018 року, ми зібрали інформацію з систем он-лайн моніторингу з більш ніж 10 реалізованих проектів. В таблицю включені дані узагальнених показників 4 СЕС під «Зелений» тариф, розташовані на території Рівненської та Хмельницької областей.

Bezymyannyj

 

Показники роботи сонячних станцій

Інформація отримана з ресурсів Fronius Solar WEB, SUN 2000 та  MyPowerManager.

Проміжні висновки – середній показник продуктивності (генерації) за листопад 2018 року, з одного кіловата встановленої потужності сонячних батарей становить 30 кВт*год. (в жовтні 95 кВт*год.). Кращі показники продуктивності, в порівнянні технологій виробництва сонячних панелей продемонстрували монокристалічні панелі + 17%.  До порівняно брались сонячні панелі встановлені в межах одного населеного пункту, з ідентичним кутом та азимутом – монокристал LongiSolar 300 Watt та полікристал Amerisolar AS-6P30 280W 5BB

Нагадуємо, що за бажанням ми можемо надати гостьовий доступ до роботи сонячних електростанцій, такий сервіс дозволяє переконатися в ефективності сонячного обладнання на реальних показниках.

За більш детальною інформацією та консультаціями радимо звертатись за вказаними номерами телефону:

 067-258-43-30 Святослав

067-363-02-77 Віталій

Меню