Виставка SEF-2018 KYIV

Виставка SEF-2018 KYIV

Найбільша в Східній Європі бізнес-подія, присвячена новітнім енергетичним технологіям, відновлювальним  джерелам енергії та енергоефективності, а також останнім світовим і локальним трендам в сфері сталої енергетики — 10-й Міжнародний Форум та Виставка Новітньої Енергетики Східної Європи SEF-2018 KYIV відбудеться в Києві з 16 по 19 жовтня 2018 р

Зокрема, 16-17 жовтня відбудеться Форум SEF-2018 KYIV, який традиційно збирає власників і топ-менеджерів ключових гравців ринку. Кількість учасників події — 400+.SEF

17-19 жовтня проходитиме Виставка SEF-2018 KYIV, на якій компанії з більш ніж 30 країн представлять технології, обладнання та сервіси для сегментів сонячної енергетики, вітроенергетики, біоенергетики, енергоефективності, а також об’єктів енергетичної інфраструктури.

Для компаній, що працюють у  сфері сталої енергетики, SEF набув статусу ефективної ділової платформи, на якій традиційно зустрічаються кращі міжнародні експерти, керівники галузевих державних відомств, десіжн-мейкери, що представляють постачальників і виробників обладнання, інвестиційні компанії і банки, девелоперов і сервісні компанії, а також енергетичні компанії, які є операторами об’єктів відновлюваної енергетики.

Форум є унікальною можливістю отримати інсайт в  фінансових, юридичних і технічних особливостях будівництва об’єктів відновлюваної енергетики, а також енергозабезпечення різних виробничих і комерційних об’єктів.

Крім цього 17-19 жовтня в рамках Виставки SEF-2018 KYIV ключові гравці ринку проведуть цілий ряд тематичних семінарів, які традиційно зберуть підприємців, зацікавлених в організації бізнесу в сфері відновлюваної енергетики, а також будівництві власних енергетичних об’єктів, зокрема, дахових сонячних електростанцій.

Вперше в 2018 р. складовою частиною SEF KYIV стане Tech Energy Competition — SEF AWARDS — конкурс проектів сталої енергетики в Східній Європі.

Партнерами SEF-2018 KYIV виступили компанії: KNESS, Jinko Solar, JA Solar, Helios Strategia, Huawei, Photomate, Solar Steelconstraction, US Solar.

Проекти у сфері нових енергетичних технологій починаються тут!

Меню