Звіт про роботу сонячних електростанцій під Зелений тариф за серпень 2018 року

Звіт про роботу сонячних електростанцій під Зелений тариф за серпень 2018 року

На початку кожного місяця ми здійснюємо підсумковий огляд роботи сонячних електростанцій за попередній календарний місяць. Найголовнішим завданням при цьому, для нашої команди, це сервісна підтримка роботи СЕС збудованих під «Зелений тариф».  Стандартом будівництва СЕС нашої компанії є приєднання  мережевих інверторів до NET моніторингу за наявності інтернету на об”єкті. В режимі реального часу власники отримують інформацію про:

  1. Стан роботи системи – дійсні енергетичні показники продуктивності та навантаження
  2. Статистика роботи сонячної станції за попередні періоди, можливість проведення порівняльного аналізу з іншими станціями в межах регіону.
  3. Інформація щодо надійності роботи компонентів, Інформування про збої роботи системи в on-line режимі
  4. Скільки спожито електроенергії у вашому приватному господарстві або підприємстві ( за умови встановлення Smart лічильника)
  5. Показники генерації електричної енергії у зовнішню енерго мережу (дієвий інструмент при здійсненні обліку та порівняння показників, що надаються з боку обленерго).

Крім того для клієнтів, хто перебуває лише  на етапі вибору обладнання для мережевої сонячної електростанції, така статистика є достовірним джерелом інформації про фактичні показники продуктивності сонячних панелей в Рівненській, Волинській, Тернопільській, Львівській, Житомирській, Хмельницькій областях.

robota SES 2018


В підсумку можна сказати, що середній показник продуктивності (генерації) з одного кіловата встановленої потужності сонячних панелей за серпень 2018 року становить 137 кВт*год. Значно кращі результати +25% показала сонячна електростанція (СЕС Рівне) розташована на поворотних двохвісних трекерах.

Ви ще досі перебуваєте в роздумах – чи варто інвестувати кошти у сонячну станцію під зелений тариф, пропонуємо спробувати наш сервіс інтернет доступу до роботи сонячної станції в Рівненській області. З його допомогою ви зможете прийняти об”єктивне рішення, спираючись на точні показники роботи діючого об’єкту. Для додаткових консультацій звертайтесь до нас за прямими номерами –

067-258-43-30 Святослав

067-363-02-77 Віталій

 або залиште номер телефону у формі зворотного зв’язку!   

Screenshot 2018 09 03 13 16 06 530 com.android.browser

Всі статистичні дані отримані з ресурсів Fronius Solar WEB та MyPowerManager.

Меню