Сонячний дах відтепер і в Рівному!

Сонячний дах відтепер і в Рівному!

Новий вид покриття, яке може  замінити звичайну металочерепицю, та принести дохід власнику

Відсьогодні наша компанія є партнером прибалтійської компанії SoliTek. Це виробник панелей класу Tier 1 на скляній поверхні Glass-Glass. В результаті ми маємо рішення використання сонячних панелей, як покрівельного матеріалу – SOLRIF BIPV (від англiйської Building-integrated photovoltaics). Це сонячні електростанції, що вбудовані в будівлю (споруди), вони генерують електроенергію, та виконують функцію конструктивних елементів будинку. Сонячні панелі та технологія їх кріплення перевірені часом, мінливими погодніми умовами і пройшли випробування у Норвегії, Швеції, Швейцарії та інших європейських країнах.

Дані панелі мають ряд незаперечних переваг:

  • багатофункціональність – BIPV-модулі можуть не тільки замінити традиційні будівельні матеріали, але і забезпечити зниження теплового навантаження на приміщення (економія на кондиціонування), вони мають відмінні показники звукоізоляції.
  • електрогенеруючі потужності (сонячні модулі) знаходяться в безпосередній близькості від кінцевого споживача, що зводить до мінімуму втрати електроенергії, викликані необхідністю його передачі.
  • установка BIPV-систем дозволяє активно впроваджувати сонячні технології в міських умовах, в яких існує великий попит на електроенергію, але висока вартість земельних ділянок не дозволяє реалізувати економічно виправдані проекти сонячних електростанцій.
  • конструктивне різноманіття BIPV-модулів – це відкриває широкі можливості їх використання, як елемента архітектурного дизайну, новаторський зовнішній вигляд панелей здатний доповнити імідж будівлі та створити вражаючу атмосферу всередині. Крім того, естетична складова дозволяє інтегрувати їх практично в будь-який архітектурний стиль.

dah z panelej 300x182

Вартість такої системи прирівнювана до ціни даху з керамічної  черепиці, проте будинок стає таким що заробляє.

За консультаціями звертайтесь за тел. 067 3630277

 

Меню