Ощадбанк відкрив кредитування на «ЗЕЛЕНУ» енергію

Ощадбанк відкрив кредитування на «ЗЕЛЕНУ» енергію

Державний Ощадбанк аносував програму кредитування для фізичних осіб на встановлення сонячних електростанцій та вітряків, ще на початку 2018 року. Реальний механізм видачі позик, формату застави, оцінки ризиків  був напрацьований вже до літа.  Ну а далі, розпочалася активна кампанія по пошуку в регіонах надійних партнерів – інсталяторів, які будуть реалізовувати «сонячні проекти». З радістю повідомляємо, що з 1 листопада наша компанія  підписала партнерську угоду з Ощадбанком та стала акредитованим партнером.

Згідно умов програми, кредитні кошти видаватимуться домогосподарствам на придбання та встановлення сонячних панелей, теплових насосів, вітрогенераторів, а також систем забезпечення гарячого водопостачання на основі сонячних колекторів .

На сайті Ощадбанку за посилання https://goo.gl/2pQntb ви можете ознайомитися з більш детальними умовами отримання позик, є можливість самостійно зробити розрахунок помісячних платежів за допомогою зручного кредитного калькулятора. В питанні підбору обладнання для сонячної електростанції, рекомендацій з технічних та юридичних моментів оформлення Зеленого тарифу звертайтесь до нас і ми надамо професійну консультацію.

Запуск спеціалізованих умов надання «зелених» позик, став реальною відповіддю на клієнтські запити,  коли дедалі більше українців в своїх домогосподарств переходять на «чисту» електроенергію», з мотивів економії на енергоносіях, що постійно дорожчають та через можливість продавати надлишки виробленої електроенергії за «зеленим тарифом».

Для статистики: з початку 2018 року в Україні було встановлено понад 3000 приватних сонячних електростанцій, всього станом на 1.10.2018 року до Зеленого тарифу підключено 6031 СЕС.

Меню