Компанія Solarsystem – акредитований партнер УКРГАЗБАНКу

Компанія Solarsystem – акредитований партнер УКРГАЗБАНКу

УКРГАЗБАНК з березня 2017 року запровадив кредитну програму «ЕКО-енергія» для фінансування фізичних осіб на купівлю і встановлення «під ключ» сонячних електростанцій, сонячних колекторів та теплових насосів для домогосподарств.

Сонячні електростанції дають змогу генерувати електроенергію від сонця і використовувати її для власних потреб, а надлишок продавати в електромережу за «зеленим тарифом».

Cонячна електростанція для дому – це реальна можливість забезпечити енергетичну незалежність своєї родини та хороший бізнес-проект.

На сьогодні «зелений тариф» для сонячних електростанцій складає 0,18 євро за 1 кВт*год, таким чином, встановивши на даху власного будинку СЕС можна забезпечити додатковий щомісячний дохід  до 10 тис. Гривень.

А завдяки домовленостям з компаніями-партнерами, які займаються виробництвом і встановленням такого обладнання, УКРГАЗБАНК пропонує своїм клієнтам процентну ставку від 0,01% річних. Максимальна сума кредиту складає 1 млн гривень, строк – до 5 років.

В листопаді 2017 р. компанія «Сонячні системи» підписала угоду з Укргазбанком та стала акредитованим партнером програми «ЕКО-енергія». Якщо у вас виникли питання щодо фінансів, техніки або ж процедури отримання кредиту офіс менеджери компанії нададуть консультацію за адресою: м.Рівне, вул. Відінська, буд. 8.

Загальні умови кредитування по програмі «Еко-енергія» за посиланням

https://www.ukrgasbank.com/private/credits/eco_energy/

Меню