Навчання по сервісному обслуговуванню інверторів Fronius та Huawei

Навчання по сервісному обслуговуванню інверторів Fronius та Huawei

Протягом тижня з 24 по 28 лютого 2020 року відбулись події, які відвідали інженери компанії “Сонячні системи”, з метою поглиблення та вдосконалення рівня знань та технічної підготовки.
Тренінг “Fronius Product and Solution” у м. Київ та Тренінг “Інвертори Huawei” у м. Львів
Слід сказати, що такі події , це чудова нагода поспілкуватись з представниками брендів, та отримати змістовну консультацію по обладнанню, налаштовуванню а також отримати всі відповіді на запитання по сервісних роботах. А ще вдалось поглиблено та практично ознайомитись з портфоліо продуктів відомих брендів. Крім того представлене обладнання можна було відчути на дотик та розглянути в деталях.
Не зупинятися на досягнутому, досконало володіти знаннями – наша ціль! Аби Ви були впевнені, що “Сонячні системи”- компанія фахівців, які гарантують Вам якісний підхід до співпраці.

Fronius Ukrayina Rivne Huawei Sun 2000 MO Garantijne obslugovuvannya merezhevyh invertoriv Rivne Invertor 30 kilovat Merezhevyj invertor Fronius Obslugovuvannya sonyachnyh invertoriv Servis sonyachnyh stantsij Servis ta obslugovuvannya sonyachnyh invertoriv Servisne obsulgovuvannya Invertoriv Huawei Systema monitoryngu sonyachnoyi stantsiyi

Меню