ГОЛОВНІ ВИСТАВКИ СОНЯЧНОЇ ЕНЕРГЕТИКИ УКРАЇНИ - ВЕСНА 2019

ГОЛОВНІ ВИСТАВКИ СОНЯЧНОЇ ЕНЕРГЕТИКИ УКРАЇНИ – ВЕСНА 2019

Весна – це саме той період в році коли хочеться і потрібно починати нові справи, ставити нові, ще більш амбіційні цілі, а ще отримувати знання та налагоджувати корисні ділові відносини.  Якщо Ви хочете зробити крок в напрямку сонячної енергетики, то кращої нагоди ніж відвідування спеціалізованих виставок та форумів годі шукати.  Весна 2019 – дає для цього всі можливості, три  найбільші виставки в сфері сонячної енергетики пройдуть в м.Київ протягом квітня – травня 2019 року.

9-12 квітня 2019 р. – «SOLAR Ukraine 2019»

16-18 квітня 2019 р. – CISOLAR 2019

14-17 травня 2019 року – Aqua Therm Kyiv

 

Друга міжнародна виставка, присвячена генерації і використанню сонячної енергії в Україні, «SOLAR Ukraine 2019» відбудеться 9-12 квітня 2019 р. у виставковому центрі «КиївЕкспоПлаза» на новій локації с. Березівка Київської області.

SOLAR Ukraine 2019 відбувається одночасно з найбільшою в Україні міжнародною виставкою «elcomUkraine 2019: енергетика, електротехніка, енергоефективність», яка проводиться вже 23 рік поспіль.

Головні переваги одночасного проведення виставок – спільні аудиторії учасників і відвідувачів, кількість яких понад 10 000.

Тематика виставки:

Сонячні батареї Полі-моно кристалічні модулі / Тонкоплівкові модулі

Інвертори

Системи зберігання сонячної енергії

Системи моніторингу, вимірювання та управління сонячних електростанцій

PV-компоненти (кабелі, роз’єми, трекери, розподільні коробки і т. ін.)

Монтажні системи, монтажні пристосування

Сонячні електростанції: Автономні / Мережеві / Гібридні

Експлуатація і технічне обслуговування сонячних електростанцій

Проектування і розробка сонячних електростанцій

Офіційний сайт виставки: https://www.solarukraine.com.ua/?pid=0

 

16-18 квітня 2019 р. у Києві відбудеться головна бізнес-подія регіону у сфері сонячної енергетики, присвячена новітнім технологіям, трендам та інвестиційним можливостям – CISOLAR 2019, 8-ма Міжнародна Конференція та Виставка Сонячної Енергетики в Центральній та Східній Європі (ua.cis-solar.com).

Сьогодні розвиток сонячної енергетики є одним із пріоритетних напрямків для інвесторів у світі та Східній Європі зокрема.

Так в Україні станом на 1 жовтня 2018 р. було побудовано понад 1,06 ГВт потужностей сонячних електростанцій і за підсумками року цей показник зросте до 1.2 ГВт.

Крім проектів класу large scale, також стрімко розвивається сегмент малих сонячних станцій, зокрема надахових.

В Україні, починаючи з 2015 р., в інсталяцію малих домашніх станцій було інвестовано понад 72 млн. євро. Кількість домогосподарств, обладнаних сонячними електростанціями, станом на 1 жовтня 2018 р. перевищила 6 500.

Одним із ключових питань CISOLAR 2019 буде можлива зміна моделі ринку сонячної енергетики – перехід від системи зелених тарифів до аукціонної системи. Саме така законодавча ініціатива знаходиться сьогодні в центрі уваги ринкових гравців та інвесторів.

Насичена ділова програма заходу дозволить отримати учасникам відповіді на галузеві питання різних рівнів складності та інформацію найвищого професійного рівня.

Більше інформації  https://ua.cis-solar.com/

 

«Акватерм Київ» – унікальний, чітко сегментований галузевий захід для всієї Східно-Європейської HVAC індустрії, на якому представлені енергозберігаючі рішення для кожного сектору.

Провідні світові бренди щорічно вибирають виставку «Акватерм Київ» для виводу на ринок нових продуктів/рішень, при цьому 96% учасників вважають цей індустріальний форум найбільш ефективним з позиції ROI. Щорічно в рамках виставки проводиться понад 20 заходів та презентацій, які відвідують не менше 3000 спеціалістів галузі, де 88% відвідувачів – відповідальні за прийняття рішення чи ухвалюють його самостійно, 50% відвідувачів – власники, керівники, баєри, що представляють підприємства з різних регіонів України. Саме на виставці «Акватерм Київ» відвідувачі першими отримують цінові пропозиції на весь наступний сезон.

Місце проведення – Міжнародний Виставковий центр – сучасний виставковий майданчик з комфортною інфраструктурою та всіма необхідними сервісами для створення і проведення успішних професійних заходів міжнародного рівня.

Більше інформації  https://www.aqua-therm.kiev.ua/uk-UA

 

Меню