Sonyachna elektrostantsiya na nazemnij konstruktsiyi 1

Фактичні показники роботи мережевих сонячних електростанцій за жовтень 2020 року

Розглядаючи інвестиційну привабливість бізнес-проекту, принциповими для  для кожного інвестора є вивчення трьох  важливих критеріїв:

  • строк окупності
  • дохідність
  • ризиковість напрямку інвестування.

Зважаючи на рекордні темпи розвитку сонячних проектів в Україні, мережеві сонячні електростанції під Зелений тариф цілком і повністю відповідають критеріям розумної окупності – від 4 до 5 років, дохідності 15-20 % річних у валюті, та гарантованості  умов дії договорів до 2030 року.  В підтвердження таких показників інвестиційної привабливості варто відмітити статистику Держенергоефективності, так станом на жовтень 2020 року  в Україні підключено та здійснюють продаж зеленої енергії понад 27 тисячі приватних власників. Отримуючи щомісяця точні статистичні дані про роботу сонячних електростанції, збудованих нашою компанією,  на території Рівненської, Волинської, Тернопільської, Житомирської, Львівської областей можна аргументовано підтвердити  показники ефективності роботи  сонячних електростанцій, одночасно відслідковуючи стабільність та надійність роботи встановленого обладнання.

Підсумовуючи результати роботи сонячних електростанцій за жовтень 2020 року, ми зібрали інформацію з систем он-лайн моніторингу з більш ніж 60 реалізованих проектів, в таблицю включені дані узагальнених показників 6 СЕС під «Зелений» тариф розташовані на території Рівненської, Житомирської та Тернопільської областей.

zhovten 2020 1
Інформація отримана з ресурсів Fronius Solar WEB, SUN 2000 та MyPowerManager.
Енергетичні показники – середній показник продуктивності (генерації), за червень 2020 року, з одного кіловата встановленої потужності сонячних батарей становить 150 кВт*год.
Фінанси. Розрахуємо скільки заробила сонячна електростанція, за вересень 2020 року, при умові що договір на Зелений тариф підписаний у 2020 році (ставка 0,16 Євро). За умову взято, що господарство де встановлено 30 кіловатну електростанцію, за місяць споживає 200 кВт*год .
Сума доходу від продажу е.е. по Зеленому тарифу становить:
1624 кВт*год – 200 кВт*год = 1424 кВт*год
1424 кВт*год * 4.31 грн = 6137 грн.
Вас зацікавила можливість заробляти на даху ВАШОГО будинку з гарантованими виплатами у валюті звертайтесь за телефоном:
068 704 41 15 – Керівник відділу продажів Анатолій.

Меню