Акційна пропозиція для наших клієнтів! Планшет в подарунок!!!

Акційна пропозиція для наших клієнтів! Планшет в подарунок!!!

2019 рік сформував одноособіного лідера, в категорії інверторів потужністю 30 кіловат. При будівництві приватних СЕС під Зелений тариф – ним став Huawei Sun 2000 33 KTL.
Користувацький вибір саме даного перетворювача пояснюється рядом беззаперечних переваг:
доступна ціна
універсальна технічна частина, яка дозволяє реалізовувати найскладніші сонячні проекти
гарантія 5 років
Але є в даної моделі і реальний користувацький мінус – це відсутність вбудованого екрана, на якому можна продивитися роботу сонячної електростанції. Функціоналом передбачено можливість перегляду роботи мережевого інвертора на власному смартфоні, з’єднавшись через Wi-Fi модуль. З нашої практики можемо сказати, що 50 % випадків сонячна станція будується віддалено від місця основного проживання, або ж коли за сонячною електростанцією наглядають люди похилого віку, яким реально важко розібратися у всіх моментах сучасної “діджиталізації”. 
Інформація, яка стосується кожного потенційного покупця, який планує збудувати сонячну електростанцію цієї весни!!! Спеціально до початку нового будівельного сезону, ми підготували спеціальний подарунок для всіх покупців, які планують запустити сонячну електростанцію у 2020 році – для кожного хто придбає мережевий інвертор Huawei Sun 2000 33 KTL та комплект обладнання потужністю від 10 кіловат, ми даруємо планшет Huawei MediaPad T3 7.
В результаті кожен новий власник отримає повноцінну систему моніторингу за ціною стандартного комплекту обладнання. 
З актуальними цінами на комплект обладнання можна ознайомитися тут: https://solarsystem.com.ua/products/merezheva-sonyachna-stantsiya-30-kvt-najprostisha/
‼️Термін акційної пропозиції до 31 березня 2020 року‼️
Звертайтеся до нас і ми надамо розширену консультацію по всім аспектам запуску сонячного проекту: від оформлення документів до підбору необхідних комплектуючих.
Контакти:
☎️ 068 704 41 15
☎️ 067 363 02 77
Наш офіс м.Рівне, вул. Кавказька 3, офіс 412
Меню