7-МА КОНФЕРЕНЦІЯ ТА ВИСТАВКА СОНЯЧНОЇ ЕНЕРГЕТИКИ ЦЕНТРАЛЬНОЇ ТА СХІДНОЇ ЄВРОПИ

7-МА КОНФЕРЕНЦІЯ ТА ВИСТАВКА СОНЯЧНОЇ ЕНЕРГЕТИКИ ЦЕНТРАЛЬНОЇ ТА СХІДНОЇ ЄВРОПИ

З 11 по 13 квітня 2018 р. у виставковому центрі “АККО Інтернешнл” (Київ) пройде наймасштабніший у Східній Європи бізнес-захід, присвячений індустрії сонячної енергетики — 7 Міжнародна Конференція та Виставка Сонячної Енергетики в Центральній та Східній Європі Cisolar 2018 KYIV. Cisolar — це головна подія ринку сонячної енергетики у Центральній та Східній Європі, де провідні гравці презентують найновіші технології та рішення для сонячної енергетики, а також діляться досвідом реалізації найуспішніших PV проектів.

Зі слів Асоційованого директора Департаменту енергоефективності та змін клімату по Україні, Польщі та Кавказу ЄБРР Сергія Масліченко: “Участь у Cisolar — це виняткові можливості дізнатись останні тренди зростаючих ринків сонячної енергетики у регіоні”.

Cisolar є глобальним галузевим комюніті, учасників якого об’єднує інтерес до побудови та розвитку успішного бізнесу у сфері відновлюваної енергетики в регіоні Центральної та Східної Європи та в Україні зокрема.

За останні сім років форум-виставка Cisolar підтвердив статус наймасштабнішої події у сфері сонячної енергетики Центральної та Східної Європи, що слугує ефективною комунікаційною платформою для ключових гравців галузі, девелоперів та інвесторів.

Саме на Cisolar народжуються нові проекти та укладаються багатомільйонні контракти.

Zelenyj taryf v Ukrayini CISOLAR 2017

Більше про умови участі та подію за посиланням https://www.cis-solar.com/ru/home-5/

Меню